fbpx
Logga in

Podd med hållbara karriärtips

podd med hållbara karriärtips

Impact Jobs podd med hållbara karriärtips vill ge jobbsökare inspiration och motivation.

Som ett resultat av en större efterfrågan på meningsfulla jobb är vi Sveriges community för de som vill skapa sig en hållbar karriär. Därför kan man på vår hemsida hitta meningsfulla jobb och andra tips i form av blogginlägg och events. Allt relevant till hållbarhetsfrågor för att maxa sin samhällsnytta!

Podden ”En hållbar karriär”

I denna podd med hållbara karriärtips vill vi utforska om hur man skapar en karriär med impact. Alltså med impact menar vi positiv påverkan i samhället. Podden ifrågasätter uttrycket ”ett hållbart arbetsliv” och är en utforskande upptäcktsresa i hur man når work-life-balance. Gäster är en stor del av podden. De har antingen varit på en jobbsöksresa vi vill veta mer om. Eller är de experter på olika områden som kan hjälpa oss att belysa hur man lyckas i sitt jobbsök. Vi tar del om dess utmaningar och framgångar. Sedan får ni med er de bästa tipsen våra gäster kan ge för att just du ska hitta drömjobbet. Alltså är poddens syfte att hjälpa dig som jobbsökare komma vidare i din strävan mot en hållbar karriär. Däremot är det du själv som måste gå till handling och därför vill vi på Impact Jobs fungera som din coach! 

Efter dagens tema avslutar vi med tips på  företag, jobb och andra händelser med hållbarhetsprofil som kan vara nyttiga att hålla koll på.

Tune in and stay tuned!

Hör gärna av er med feedback, tankar eller hejarrop på kristina@impactjobs.se.

 

#17 Human centric take on sustainability En hållbar karriär

Sustainability and human rights are closely intertwined. In our latest episode, we talk with Gloria-Karin López, a Project manager and theme-leader for ”Innovation and cooperation for the rights of the child” at Mötesplats Social Innovation. She shares how her work influences personal sustainability choices and her best tip to make our society more sustainable.
  1. #17 Human centric take on sustainability
  2. #16 I huvudet på en hållbarhetsstudent
  3. #15 A perfect day
  4. #14 Utfrågning med @jobbsokartips
  5. #13 Utfrågning med HR
  6. #12 En svängom med stress och andning
  7. #11 Ett hållbart arbetsliv
  8. #10 Socialt företagande
  9. #9 Med fötterna och hållbarhet på marken
  10. #8 Att vara lojal mot sig själv