fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

BeChange – Kurs i personlig utveckling som minskar din klimatpåverkan och ökar din livskvalitet

Datum/Tid
Date(s) - 03/09/2020 - 26/11/2020
00:00


Vill du ställa om till ett mer klimatsmart liv? Gå BeChange® digitala pilotkurs till hösten!

Eftersom det här är första gången vi kör BeChange i digitalt format så är detta en pilotkurs som vi erbjuder till rabatterat pris. Du får möjligheten att vara först med att testa detta nya format på BeChange programmet och ge oss feedback under kursens gång. Som social innovation är det viktigt för oss att anpassa programmet efter användarnas behov (här får du vara med och tycka till!). Eftersom det är första gången vi kör kursen digitalt via våran nya app så kan det komma att uppstå tekniska buggar efter vägen som vi hoppas du har övereende med.

Låt dig bli inspirerad, lär dig mer och få nycklar till hur du minskar din klimatpåverkan och samtidigt mår bättre. Steg för steg hjälper vi dig med din inre och yttre omställning mot förändringar som gör skillnad. Vi välkomnar alla oavsett var du befinner dig på din hållbarhetsresa!

Allt fler drömmer om att leva ett mer hållbart liv. Vissa har redan idéer kring hur de kan minska sin klimatpåverkan, men plågas av klimatångest eller bristande motivation som gör det svårt att komma vidare. Andra är entusiastiska och laddade, men saknar information och verktyg för att göra förändringarna i sin vardag. Vi vill motivera dig att våga testa nya vägar – börjar du med små steg så går det snart av sig självt!  Läs mer här!

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *