fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Impact Jobs – Community Meetup

Datum/Tid
Date(s) - 10 augusti
19:30 - 20:30


Vill du jobba med något mer hållbart och meningsfullt men vet inte riktigt hur du ska börja? Känner du dig ensam i ditt jobbsökande?
Att leta jobb är tufft. Du är plötsligt utan sammanhang och ibland kan det kännas som ingen hjälp är i sikte. Men vi finns här!
Låt oss ta Impact Jobs till nästa nivå av community! Låt oss träffas digitalt på ett avslappnat sätt med syfte att ge hjälp och få stöd.
Varmt välkomna ska ni alla vara till Impact Jobs Sveriges månatliga COMMUNITY MEETUP.
Ta med dig din månads största utmaning och främsta framgång när det gäller jobbletande/finnande eller en undran över en hållbar karriär överlag och dela med dig. Vi kommer att prata om våra angelägenheter med personer som också strävar efter en hållbar karriär.
Kanske hittar du någon som sitter precis i samma båt eller som kan hjälpa dig? Kanske du hittar dig själv i ett sammanghang du har längtat efter? Kanske du kan hjälpa någon annan?
Eventet kommer att vara GRATIS och ske på svenska MED deltagarnas VIDEO och LJUD på. Vid ett högt deltagarantal kommer ni att delas in i breakout rooms med ca 5 personer i vardera.
Hoppas att få se er där!
Mvh Kristina, Impact Jobs
Länk till träffen läggs upp i eventen på Facebook och LinkedIn.
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *