fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Karriärworkshop: bli framtidens biståndskommunikatör

Datum/Tid
Date(s) - 23 mars
16:00 - 18:00


Globalportalen och LSU anordnar den 23 mars kl 16-18 en workshop om hur det är att arbeta med kommunikation på en människorättsorganisation.

Hur är det att jobba med kommunikation på en människorättsorganisation? Hur väcker vi känslor och engagemang utan att reproducera stereotypa uppfattningar om människor? Vad är experternas tips till dig som vill jobba med de här frågorna i framtiden?

Drömmer du om att jobba med kommunikation och mänskliga rättigheter? Globalportalen och LSU bjuder in erfarna kommunikatörer från tre av Sveriges största biståndsorganisationer för att prata om hur de jobbar, vilka etiska dilemman de möter i sitt arbete och hur de ser på framtidens kommunikation!

Den här interaktiva workshopen riktar sig till dig som är student eller i början av ditt arbetsliv. Du kommer få en inblick i hur det är att jobba med kommunikation på en människorättsorganisation och möjlighet att knyta kontakter och diskutera tillsammans med kommunikatörer från Amnesty International Sverige, Kvinna till Kvinna och Plan International Sverige.

Workshopen avslutas med att de inbjudna gästerna delar med sig av sina bästa karriärtips för kommunikatörer och du får chansen att ställa frågor!

Mer information och anmälan på Globalportalens hemsida.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *