fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Kurs i Hållbar affärsutveckling

Datum/Tid
Date(s) - 10/03/2021
09:00 - 10:30


Handelskammaren Värmland bjuder in till en utbildning som ger dig ökad insikt om hur ditt företag kan arbeta med hållbarhet för att stärka er affär och konkurrenskraft, samt om vad som driver på den utvecklingen.

Du kommer få konkreta verktyg som hjälper dig att börja integrera hållbarhetsaspekterna i den egna verksamheten och vidareutveckla affärsmodellen, för att därigenom skapa förutsättningar för ökad lönsamhet.

Utbildningen ger dig även kunskap om hur ni kan kommunicera kring ert hållbarhetsarbete. Du får möjlighet att fundera över var din verksamhet har störst påverkan och därigenom också störst möjlighet att göra en positiv skillnad och särskilja er från era konkurrenter.

Utbildningen vänder sig till dig som är VD eller ingår i en ledningsgrupp, egenföretagare, ansvarig för kvalitets- och miljöfrågor, ansvarig för affärsutveckling och marknadsföring samt till dig som på ett eller annat sätt är involverad i strategiska verksamhetsbeslut.

Kursen har tre träffar och anmälan är senast 3 mars. Mer information om kursen, kostnad och anmälan finns på Handelskammaren Värmlands hemsida.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *