fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Nya vägar till innovativa välfärdslösningar – om offentlig samverkan med sociala företag

Datum/Tid
Date(s) - 24 mars
13:00 - 14:00


Social innovation i teori och praktik

Att hitta nya och innovativa sätt att utveckla framgångsrika välfärdslösningar på komplexa samhällsproblem är en viktig uppgift för landets kommuner och regioner. I den omvandling av samhällsstrukturer som vi befinner oss i kan sociala företag visa på nya möjligheter, innovativa arbetsformer och lösningar i samhället. Sveriges kommuner och regioner (SKR) tog under 2020 fram handboken Ny väg till innovativa välfärdslösningarsom lyfter konkreta exempel på hur framgångsrik samverkan kan etableras mellan offentlig verksamhet och sociala företag.

Under detta webbinarium får vi ta del av det som lyfts fram i handboken och ett par exempel i den. Det öppnar också upp för ett samtal med olika perspektiv på hur effektiv samverkan kommer till stånd och hur framgångsrika samverkansmodeller kan spridas över landet.

Vi välkomnar deltagare från såväl offentlig som privat sektor samt idéburna och ideella organisationer med intresse för offentlig samverkan med sociala företag.

Arrangörer: Mötesplats Social Innovation, Örebro universitet, Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) med finansiering av Vinnova.

Mer information och anmälan på Mötesplats Social Innovations hemsida.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *