fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Workshop – Hur ser en hållbar framtid ut? Hur når vi dit?

Datum/Tid
Date(s) - 2 februari
17:30 - 20:00


Vilken framtid vill du leva i? Hur gör vi för att nå dit? Välkommen på en workshop med temat framtidsvisioner tillsammans med FutureVisions.earth, Scenario 2030 och Klimatprata. Under träffen kommer vi att genom olika övningar utforska våra framtidsvisioner och möjliga sätt för att förverkliga dem!

När: 2 februari kl 17.30- 20.00
Var: På zoom
Arrangör: FutureVisions.earth, Scenario 2030, Klimatprata
För vem? Workshopen är i första hand för dig som är mellan 15-25 år. Äldre deltagare är välkomna att anmäla sig och kan få delta i mån av plats och beroende på hur många som anmäler sig från målgruppen.

Under workshopen kommer arrangörerna att genomföra varsin övning där vi tränar oss på att visualisera, formulera eller skapa de hållbara samhällen vi vill. Workshopen är praktisk och syftet är att ge deltagarna verktyg för tänka, uttrycka och arbeta mer med (positiva och hoppfulla) framtidsvisioner där planetens gränser respekteras och har en självklar plats.

Om du får idéer och inspiration efter workshopen är du välkommen att delta i FutureVisions.earth skrivprojekt om framtidsvisioner. Sista dagen att skicka in din novell eller dikt är 14 februari. Projektet är för dig som är 15-25 år. Efter anmälan kommer de bästa bidragen att väljas ut till en publikation. Läs mer om skrivprojektet här: https://futurevisions.earth/

Du är också hjärtligt välkommen att fortsätta delta i Scenario 2030s workshopserie om framtidsvisioner eller Klimatpratas samtalsträningar efter denna träff. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc659LgMR-HtO9cEz_js5wZ5dy2Y6gzb7JqRhsMs_9QiWK5vQ/viewform

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *