fbpx
Logga in

Samarbete för synlighet

synlighet

Samarbete för större räckvidd och mer synlighet

Som hållbart företag har man mycket på sitt bord. En sak som kan vara svårt är att marknadsföra sig själv. Det är lätt att hamna i sig egna bubbla. Vet er målgrupp vad ni faktiskt sysslar med, hur era produkter fungerar eller varför ni startade er verksamhet till att börja med? Låt oss hjälpa er på traven!

Impact Jobs jobbar ständigt på att locka till sig besökare som är intresserade av hållbarhetssektorn. Eftersom denna är tvärvetenskaplig försöker vi hålla oss till en bred publik. Men det viktigaste har vi gemensamt – vi alla vill bidra till en hållbar framtid.

Vår följare är nyfikna på vad det finns för hållbarhetsfrågor där ute och här kan vi hjälpas åt:

Blogg

Vi publicerar ett gästinlägg av er på vår blogg. Det kan vara om er, vad ni gör och varför ni startade eller mer mot ett ämne som ni som organisation brinner för.

Podd

Därefter använder vi innehållet i bloggen som grund för ett poddavsnitt där vi tillsammans med någon av er diskuterar er organisation och er verksamhet eller något annat ämne angeläget för er kopplat ihop med hållbarhet.

Community Meetup

Varje månad träffas Impact Jobs community online för att diskutera, dela med oss och inspirera. Detta kan vara ett ypperlig tillfälle att promota er organisation. Om ni skulle vilja får ni gärna närvara på en träff och dagens ämne kan vara just om er. Återigen berättar vi er historia men där vi även öppnar upp för frågor och engagemang.

Allt content delas i våra kanaler i social media* med tusentals följare samt vårt månatliga nyhetsbrev.

*Facebook sida 

Facebook grupper x 4

LinkedIn sida

LinkedIn grupp

Instagram

Twitter

För ökad synlighet

Om detta erbjudande låter intressant hör av er till kristina@impactjobs.se för att veta mer. För mer synlighet kolla även in erbjudandet om att lägga upp jobbannonser, men glöm inte att först registrera er organisation.

(Photo by Church of the King on Unsplash)