fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Hållbara julklappar med impact 2020

hållbara julklappar med impact 2020

Hållbara julklappar med impact 2020 säger en del om i vilken tidsålder vi lever i. Aldrig förr har vi kunnat påverka framtiden så mycket som nu. Det är uppenbart att vi inte längre kan köpa saker utan att veta var de kommer ifrån, hur de är tillverkade och vilka konsekvenser produkten har på planetens resurser. Medveten Konsumtion säger det bra i deras inlägg om att bli en cirkulent.

Småföretagare har stött på en riktigt stor utmaning under pandemin. De är dessutom ryggraden i Sveriges näringsliv. Att stötta dem nu är viktigare än någonsin. Här är massa bra idéer på julklappar för att gynna dem.

Naturskyddsföreningen kommer som vanlig med bra julklappstips som främjar miljön och vår natur. Och WWF likaså.

Impact Jobs tips på hållbara julklappar med impact 2020

Känner du någon som går du runt med tankar på omställning men vet inte riktigt var man ska börja? Klimatasken kan hjälpa en att ta det steget! Den består av fyra små böcker med insiktsfull information om klimatet och vår nödvändiga omställning mot en klimatsmart framtid. Med Klimatasken kanske du kan bidra till en mer fridfull jul.

Bidra till en klimatneutral start på det nya året. Ge bort ett gåvokort från Climate Hero!

Brinner en när och kär alldeles extra för skogen? Köp en egen skogsruta i en gammelskog.

Ge din garderob nytt liv! Icke-konsumtion i all ära men det är lättare sagt än gjort att inte bli trött på sina gamla kläder. Hack your closet har löst det hela på ett genialt sätt. De lånar ut fyra begagnade plagg månatligt. På så sätt får du till gång till ”nya” kläder och hinner inte tröttna på din garderob.

Har du hört talas om GK knitting? Deras inneskor är inte bara vackra utan bidrar också till social förändring för kvinnor i Azerbajdzjan. Läs om dem här.

RÔKA är ett svenskt smyckesmärke som tar hållbarhet på allvar. Läs hela inlägget här.

Coaching – för ditt hållbara jag

Sist ut bland tipsen på hållbara julklappar med impact 2020 är Impact Jobs egna coachingsessioner. Vår vision är att fler ska kunna få möjligheten att jobba med mer impact för en ljusare framtid. Men ibland är det svårt att veta var och hur man ska börja. Då kan Impact Jobs grundare Kristina Bohnerth hjälpa dig på traven att nå ditt drömläge.

Dessutom lanseras idag Impact Jobs program för dig som vill ha mer impact i din hållbara karriär: Impact Booster! Ett program på fyra digitala interaktiva träffar med syfte att lyfta dig från att vara passiv till aktiv i din strävan mot en hållbar karriär. Vi går igenom var du hittar ditt drömjobb, vad du kan göra för att sticka ut i din ansökan och hur du upprätthåller ett hållbart arbetsliv. Starten är den 5 januari så skynda att anmäla dig!

Se även förra årets tips, lika relevanta då som nu.

Glad första advent, vi på Impact Jobs önskar dig en hållbar och stressfri jul. 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *