fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Impact Jobs bjuder på tre framtidssmarta helgtips

Tillhör du skaran som har det lite skralt i kassan efter julhelgerna? Är pengarna slut men inte månaden? För många blir sista helgen i januari årets fattigaste och därmed också tråkigaste helg, i väntan på att lönen trillar in den 25:e. Eller är du allmänt corona-uttråkad och saknar uteliv och umgänge? Oavsett anledning så vill Impact Jobs tipsa om tre helgaktiviteter som inte bara är helt gratis utan som förbättrar din ekonomi, din hälsa och din livskvalitet. Så ta tillfället i akt att använda helgen till att investera i din egen framtid!

1 Se över dina matvanor och minska matsvinnet. Med en genomtänkt veckomatsedel med matvaror som är i säsong så kan du hålla nere kostnaderna ordentligt. Portionen under tian har recept som är hälsosamma, billiga och klimatsmarta på samma gång. Dessutom samarbetar de med mat.se så att du enkelt kan beställa hem veckomatsedeln med ett enda klick. Så enkelt och bra!

2 Har du egentligen koll på var din premiepension placeras? Eller tjänstepensionen. I oljebolag eller i vapenindustrin, kanske? Börja med att besöka Klimatbytet.se och välj aktivt de fonder du tror på inför framtiden. Bra för både din privatekonomi och klimatet!

3 Din egen karriär då? Lever du ett hållbart liv? Jobbar du med något du brinner för uppskattar chefen dig? Har ser pendlingstiden ut och har du balans mellan jobb och fritid? Vi på Impact Jobs har samlat många intressanta jobb med samhällsnytta på hemsidan just nu, så passa på att vässa ditt cv och sök!

Det är du som skapar förändring!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *