fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Gratis hållbara utbildningar online

hållbara utbildningar online

Just nu är det kanske många som klättrar på väggarna. Budskapet STANNA HEMMA är nödvändigt och egentligen inte för mycket begärt men ack så svårt. Vad ska man göra när jobbet är klart och Netflix blinkar tomt på nya förslag att sträckkolla. Varför inte lära dig något nytt? Därför har vi samlat lite tips på några hållbara utbildningar online för att bredda dina kunskaper inom olika områden.

Det finns många utbildningsplattformar som erbjuder gratis kurser året om, samt att fler valt att göra delar av sitt utbud tillgängligt under Coronapandemin. Bland annat finns edX, freeCodeCamp och FutureLearn. Ett specifikt tips för dig som vill lära dig mer om klimatförändringarna och dess globala påverkan är kursen Climate Change: The Science and Global Impact.

Impact Hub Stockholm erbjuder flera events i veckan som i dessa tider nu blivit till webbinarium. Fokus ligger på hållbarhet och impact oftast med ett innovativt inslag. Alltid spännande och garanti för att lära sig något nytt!

Ett framtidsområde att arbeta inom är såklart AI, och det är även ett område där hållbarhet samt jämställdhet blir viktigare och viktigare. Lär dig mer om AI hos Elements of AI.

Många Fackförbund erbjuder kurser online för sina medlemmar, då med fokus på arbetsmiljö och avtalsrätt. Kolla exempelvis in Kommunal, Unionen och Vision

Det är inte alltid man behöver gå över ån efter vatten. Statliga UR Play har en mängd föreläsningar tillgängliga för alla. Här kan du fördjupa dig inom bland annat teknologi, pedagogik, journalistik, hälsa och miljö.

Och för att koppla av och koppla bort erbjuder nu bluprint alla sina kurser gratis fram till september. Passa på att lära dig något helt nytt eller fördjupa dig i en hobby du redan har. Här finns kurser i bland annat stickning, måla, laga mat och textning. 

Har du andra tips på hållbara utbildningar online?

Maila gärna kontakt@impactjobs.se så uppdaterar vi denna lista.

För att hitta fler tips på hållbara utbildningar online klicka här. Impact Jobs håller en uppdaterad eventkalender som erbjuder mycket att lära inom impact och hållbarhet.

Håll ut i dessa krisande tider. Det är en helt galen värld där ute, och bara tillsammans kan vi klara det. Heja oss!

Photo by BRUNO CERVERA on Unsplash

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *