fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Lansering av Impact Booster!

Känner du dig tillfälligt ensam, vilse eller fast karriärmässigt? Är du redo för ett nytt kapitel? Har du nyligen blivit av med jobbet eller vill byta? Vill du vidare i karriären, utvidga ditt nätverk och hitta nya vägar framåt på ett hållbart sätt?

Varmt välkommen att delta i Impact Jobs program Impact Booster med likasinnade, värdedrivna personer som har bestämt sig för att skapa en hållbar karriär. 

Impact Booster guidar syftesdrivna yrkesverksamma att bygga en meningsfull karriär med ett fokus på hållbarhet och samhällsnytta. Programmet är skapat av Impact Jobs AB, utförs av dess grundare och VD Kristina Bohnerth och sker digitalt. Däremot är interaktivitet en förutsättning för framgång.

Under fyra veckor, kommer vi att gå genom:

  1. Hitta ditt varför – Få klarhet över ditt syfte
  2. Nätverk och digitala verktyg – Hitta platsannonserna som passar dig
  3. Sticka ut – Hur skiljer du dig åt i rekryteringprocessen
  4. Förhandling – Ställ dina egna krav på arbetsgivaren

Utöver det kommer du att få tillgång till ett community och sammanhang med likasinnade changemakers som förmodligen sitter i en snarlik båt som du. Alltså har du stora möjligheter att få råd och säkerligen kunna ge stöd till andra.

Schema

Vi träffas varje tisdag under fyra veckor kl. 19:30-20:30 med start på den första tisdagen i månaden. Däremellan kommer du att få uppgifter som ska genomföras. Detta för att utmana dig och din trygghetszon, för att uppmuntra dig att komma vidare mot önskat drömläge. Vi ger dig verktygen till förändring. Men du måste verkligen använda dem för att få resultat.

Vem får vara med?

Impact Booster är för dig som känner att det är dags för en hållbar förändring, med målet att kunna bidra mer till ett bättre samhälle genom ditt arbete. Samt är villig att ta dig an denna förändring genom att både bidra och låta dig inspireras.

Programmet kommer att vara interaktivt. Därför att vi anser att ju mer du ger, desto mer kommer du att få. Alltså uppmuntrar vi dig att vara aktiv under mötena med stort engagemang och empati. Efter programmet hoppas vi ha kunna boosta dig till vidare motivation att eftersträva en hållbar karriär.

Startdatum

Januari 5. Språk: Engelska.

Februari 2. Språk: Svenska.

Mars 2. Språk: Engelska.

April 6. Språk: Svenska.

Kostnad 1395 SEK exkl. moms (25%).

Deltagarantalet är begränsat så skynda att gå till anmälan här:

 

För dig som är mer intresserad av enskild coaching kan klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *