fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Smarta tips för ditt jobbsökande

Söker du nytt jobb? Vad roligt. Spännande. Du är på väg mot nya utmaningar. Yay! Nu gäller de bara att din drömarbetsgivare får reda på att du är tillgänglig för nytt jobb. Sen är det klart! Hmm…så enkelt är det kanske inte. Var det längesen du sökte jobb? Behöver du smarta tips för ditt jobbsökande? En digital jobbcoach? Gratis dessutom? Isåfall läser du helt rätt blogginlägg.

Jag har varit mentor och ledare i flera år och hjälpt just arbetssökande att ta sig vidare i arbetslivet och vet att en arbetssökandes största utmaningar kan summeras i följande frågor:

  • Hur kommer jag igång med jobbsökandet?
  • Vad gör mig unik?
  • Varför ska de anställa just mig?
  • Hur tar jag mig igenom processen snabbare?

Som mentor kunde jag bara hjälpa en i taget men med mitt Instagramkonto Jobbsökartips och min nya e-bok ”Smarta tips för ditt jobbsökande” kan jag äntligen hjälpa tusentals samtidigt. Även dig! Det här låter för bra för att vara sant tänker du. Men det är så bra, och det ÄR sant. Över 1000 andra jobbsökande har redan hoppat på tåget. Kan du också hänga med på resan? Absolut! Läs vidare nedan.

E-boken

E-boken är användbar för samtliga arbetssökande, oavsett nivå av erfarenhet. Jag har medvetet gjort denna bok lättläst, lätt applicerbar med massa exempel och steg-för-steg guidning. Den ger mängder med tips inom samtliga frågeställningar ovan. Att söka jobb blir enkelt. E-boken tar dig från början till slut av en jobbsökarprocess via 10 kapitel och 74 sidor.

Hur blir boken din tänker du? En investering i din framtid på 150 kr ger dig boken direkt. Du behöver bara skicka ett mail till  jobbsokartips@gmail.com eller ett DM på Instagram. Betalning sker enkelt via swish. Vill du ha smakprov på boken så läs vidare.

Instagramkontot Jobbsökartips

Logga in på Instagram och följ Jobbsökartips. Här får du dagliga tips kring hela jobbsökarprocessen. Fokus ligger på hur man står ut från mängden, hur man säljer in sig rätt samt vad man behöver fokusera på för att ta sig igenom jobbsökandet snabbare. Skillnaden mellan Instagram och e-boken är att e-boken går mer på djupet, inom fler områden, samt ger stegvis guidning.

Vad säger du? Ska vi kickstarta ditt jobbsökande tillsammans?

Vänliga hälsningar

Emma – din digitala jobbcoach på Jobbsökartips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *