Logga in
Hitta ditt jobb

Personuppgiftspolicy

Om Impact Jobs AB

I denna policy kallas Impact Jobs AB, Orgnr: 559249-6748 för Impact Jobs och är personuppgiftsansvarig medan du eller ditt företag kallas för användaren eller kunden.
Impact Jobs ansvarar för samtliga uppgifter som du lämnar i kontakt med oss vilket kan vara på hemsidan, via telefon eller epost.
Impact Jobs går att nå på följande sätt:
E-post: kontakt@impactjobs.se

Vilket tillämpningsområde gäller denna personuppgiftspolicy?

Denna policy gäller för användare som besöker hemsidan https://www.impactjobs.se. Den gäller också vid nyttjande av någon av våra tjänster samt våra kanaler på sociala medier.
Personuppgifter är information som enskilt eller i kombination med andra uppgifter kan användas för att identifiera dig som användare som en fysisk nu levande person. Det kan t ex vara ditt namn, din e-postadress eller ditt telefonnummer.

Personuppgifter som vi samlar in

Vi har sammanfattat vilken typ av personuppgifter som vi huvudsakligen behandlar.

  • Namn och kontaktuppgifter. Vi behandlar använders och kundens för- och efternamn, e-postadress, postadress, telefonnummer, leveransadress och andra liknande kontaktuppgifter.
  • Uppgifter kopplade till användarkonto. Om du registrerar ett konto hos oss samlar vi in autentiseringsuppgifter som användarnamn och lösenord, samt annan information du lägger till i din profil.
  • Enhets- och användningsdata. Vi samlar in data om din enhet, t.ex. information om du surfar på en mobil eller dator och vilken browser du använder. Vi samlar även in data om hur du använder våra digitala tjänster, t.ex. information om de funktioner som du använder, de webbsidor du besöker och programvarukonfigurationer som du använder. Detta kan även innefatta information om IP-adress och inställningar (t.ex. språkinställningar).

Hur samlar vi in personuppgifterna?

  • Uppgifter som du lämnar. Vissa uppgifter samlar vi in direkt från dig, exempelvis när du skapar och använder ett användarkonto på vår webbsida, registrerar dig för ett nyhetsbrev eller kontaktar oss för support.
  • Användning av tjänst m.m. Vi får en del av informationen genom att registrera hur du interagerar med våra tjänster och produkter, exempelvis genom cookies på våra webbsidor och genom information som vi får tillgång till via den enhet (som mobil, dator eller surfplatta) du använder dig av när du tar del av våra tjänster, såsom IP-adress och språkinställningar.
    Om du inte lämnar uppgifter som är nödvändiga för att få tillgång till våra tjänster eller en viss funktion finns det en risk att du inte kommer att kunna använda den specifika tjänsten eller funktionen.

Vårt främsta syfte för att behandla dina personuppgifter är för att Impact Jobs ska kunna fullfölja åtaganden mot dig som användare men vi samlar även in uppgifter om dig som ännu inte är kund men som vill bli kontaktad av oss.

Som personuppgiftsansvarig har Impact Jobs ansvaret för att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt och att GDPR följs. Vi behandlar inte känsliga personuppgifter såtillvida det inte finns specifikt samtycke för att hantera dessa.

Hur kommer vi använda din information?

  • För att kunna hantera jobbannonser
  • För att kunna skicka generell marknadsföring eller personlig direktmarknadsföring via e-post, sms, post eller sociala medier.
  • För att kunna fullgöra företagets skyldigheter enligt lag såsom produktsäkerhet, myndighetsbeslut eller bokföringskrav eller enligt skatterättsliga lagar.
  • Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Säkerhet

Impact Jobs skyddar dina personuppgifter genom en kombination av tekniska och organisatoriska lösningar. Åtkomstsystem krävs för tillgång till samtliga av Impact Jobs system som hanterar personuppgifter.

Hur används cookies?

Läs om cookies här

Hur länge sparas informationen

Informationen sparas så länge du inte meddelar annat för att ge bra service om t.ex. tidigare jobannonser. Vill du ändå att vi raderar historik så måste du meddela oss.

Information som vi använder för utskick av nyhetsbrev eller marknadsföring via e-post kommer att behållas tills du som kund väljer att avsluta och meddelar oss detta. I övrigt följer vi gällande lagar och föreskrifter gällande i Sverige och EU, tex bokföringslagen.

Överföring av information

Impact Jobs sparar sin information inom EU. Bokföringsdata sparas i Sverige eller av Skatteverket godkänt land. Vi säljer inte vidare någon kundinformation till 3:e part.

Ändringar av denna personuppgiftspolicy

Uppdateringar och förändringar i denna personuppgiftspolicy publiceras på denna sida.