fbpx
Logga in
Lämna ditt CV

Skapa jobbannons

Vi är drivna av samhällsnytta och tycker det är viktigare att ni annonserar här för en mer hållbar framtid än att vi ska ta betalt.

Därmed inför vi nu VÄRDEBASERAD BETALNING där ni bestämmer hur mycket synligheten här är värd för er. Men för att kunna fortsätta Impact Jobs verksamhet och vision behöver vi er hjälp i form av en donation där ni helt bestämmer summan. Se det som en symbolisk summa för jobbannonsen och för ert bidrag till att fler väljer hållbarhet före allt annat.

Ni måste alltså välja ett belopp innan ni kan lägga upp jobbannonsen. Beloppet kan vara 0 kr, platsbanker varierar idag mellan 0 och 20 000 kronor för en annons. Innan det går att lägga upp en jobbannons behöver er organisation läggas in i vår databas – registrera organisationen genom att skapa organisationssida. Tänk på att lägga upp er logga även i jobbannonsen (i kvadratiskt format). Titeln får gärna vara FÖRETAG – ROLL, se exempel på hemsidan. Vid några som helst frågetecken kontakta kristina@impactjobs.se. Tack för ert bidrag!

Jobbannons

kr
Kategori: