fbpx
Logga in

Våra hållbara arbetsgivare

hållbara arbetsgivare

Listan är äntligen här! Under våra år som Impact Jobs har vi letat som bara den efter hållbara arbetsgivare enligt vår kriterielista. Vi vill stötta changemakers att göra ett aktivt karriärsval mot den hållbara vägen framåt. Många av er har frågat ”hur börjar man, var ska jag leta, vilka hållbara arbetsgivare finns i Sverige”. Och nu är svaret äntligen här. Med över 400 arbetsgivare vid namn, hemsida och ort ger listan dig ett startskott på vart du kan börja leta efter en hållbar karriär. Listan är i excel så att du lättare kan filtrera dina önskemål och söka mer specifikt. För bara 99 kr är den din.

Dessutom kan listan användas som hjälpmedel vid tilltänka samarbetspartners för dig som redan har lyckan att ha hittat en plats inom hållbarhetsbranschen.

Stay tuned, då vi uppdaterar listan månatligt och har som nästa steg tanken att inkludera branscher så att det blir ännu lättare att hitta och sortera.

Vid frågor, funderingar maila kontakt@impactjobs.se. Vi välkomnar feedback samt korrigeringar. Kanske du saknar ett företag eller inte alls håller med om att en organisation tillhör. Tveka inte att höra av dig! Vi ser Impact Jobs som ett community där alla är inkluderade och får vara med att tycka till. Det är bara med din hjälp vi kommer att kunna ändra arbetsmarknaden till en mer hållbar sådan.

99,00 krLägg i varukorg

För mer inspiration kolla in Feelgood och Great Place To Work som också fokuserar på bra arbetsgivare.